Gorenje Gostinstvo | Hotel Paka | Vila Herberstein | Catering


Malice in kosila za teden od; 24.4.2017 do 29.4.2017                                    

Malice vse delovne dni
od 4,20 do 5,00 EUR
Postrežba malic od 9. ure dalje.


Kosila vse delovne dni
7,50 EUR, sobotno kosilo 9,40 EUR                     
Postrežba kosil od 12. ure dalje
          

Ponedeljek
1. Vampi ali goveji golaž
2.Kisla juha z vodnimi žličniki, pecivo
3.Špageti z mesnim prelivom, solata
4.Dnevna juha, zapečeni sirovi štruklji, kompot



Torek

1.Vampi ali goveji golaž
2.Boranija in pecivo
3.Polnjena svinjska pečenka s hrenovko, riž z grahom, solata
4.Testenine z rukolo in tinino, solata



Sreda
1.Vampi ali goveji golaž
2.Telečja obara, ajdovi žganci
3.Ocvrt svinjski kare, krompirjeva solata
4.Sir in šampinjoni na žaru, pečen krompir, solata
                                    
Četrtek
 
PRAZNIK

Petek
1.Vampi ali goveji golaž
2.Zelenjavno-mesna enolončnica in pecivo
3.Pečena postrv v koruzni moki, slan krompir s peteršiljem, solata
4.Ocvrt sir s tatarsko omako, pomfri krompir, solata
                                    
Sobota
1.Vampi ali goveji golaž
2.Puranji zrezek v naravni omaki, riž, pražen krompir, solata



Odprto od 8:00 - 20:00
Nedelja in prazniki zaprto

 

Ponedeljek

M
injonska juha
Ocvr puranji file po dunajsko polnjen s šunko in sirom, pomfri krompir, solata
Jogurtova tortiva
              


     Torek
           
    Prežganka z jajčko
Piščančja prsa v smetanovi omaki, polširoki rezanci, solata
Tortica stračatelo

      Sreda
            
    Cvetačna kremna juha
Pleskavica s sirom, džuveč riž, solata
Kremna rezina v kozarčku
           

Četrtek

 PRAZNIK
                   
Petek
          
  Ajdova juha z jurčki
Pečena piščančja bedra, mlinci z zabelo, solata
Orehova rezina
                               
Sobota
  
Goveja juha z rezanci
   Svinjska pečenka,
ocvrto piščančje meso
pražen krompir, dušeni riž, solata
Jabolčni zavitek


 

 

Snovi ali prizvodi ki povzročajo preobčutljivost ali alergijo; LEGENDA:
1) Žita ki vsebujejo gluten,  2.  Raki in proizvodi iz rakov,  3. Jajca in proizvodi iz jajc,  4.  Ribe in proizvodi iz rib,  5.  Arašid (kikiriki) in proizvodi iz arašidov,  6.  Zrnje soje in proizvodi iz soje,  7.  Mleko in mlečni izdelki (vsebujejo laktozo),  8.  Oreški,  9. Listna zelena in proizvodi iz nje,  10.  Gorčično seme ali proizvodi iz njega,  11.  Sezamovo seme ali proizvodi iz njega,  12.  Žveplov dioksid ali sulfiti v koncentraciji (več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2),  13.  Volčji bob in proizvodi iz njega,  14. Mehkužci in proizvodi iz njih